Navigation Menu+

Colaboratori

Colaboratori

Saya Studio www.saya.ro

Evident că încep prin a-mi recomanda propria echipă! :D

Saya Studio a fost infiintat in 2005 de catre mine ca si proiect personal, iar la foarte scurt timp după am inceput sa lucrez cu Cristian Sarghi ca si asociati.

www.saya.ro

Cristian Sarghi cristi.saya.ro

Dupa ce ne-am intalnit si am stat la niste discutii ne-am dat seama destul de rapid ca facem o echipa buna din punct de vedere profesional dar si pe plan personal.

Am inceput colaborarea prin servicii pentru elevi, iar mai apoi am continuat in fotografia de nunta.

cristi.saya.ro

 

divider

 

 

Nicu Szenasi www.studionick.ro

Pe Nicu il stiu de foarte mult timp, cred ca de prin 2004 de cand am luat primul aparat foto in mana. Dupa cativa ani am inceput sa colaboram mai des si am devenit prieteni. E un tip tehnic, stie meserie si deseori isi face singur mare parte din accesoriile pe care le foloseste – pentru asta are respectul meu total.

www.studionick.ro

Gabriel Augustini www.av-weddings.ro

Gabi zice ca ma stie din clasa a 12, cand am fost la el cu oferta de sonete. Interesant e ca eu nu il mai tineam minte pana a insistat sa imi amintesc… plictisit de insistentele lui, mi-am amintit :D

Daca apelati acum la AV Media, nu cred ca veti da de el, dar veti da de niste omuleti foarte entuziasti pe care i-a invatat tot ce stie.

av-weddings.ro

Cristian Gliga www.vighiosif.ro

De-a lungul timpului am tot colaborat cu mai multi cameramani. Tot ce pot sa spun, e ca n-am avut nici o problema cu Cristian pana acum. Lucreaza bine si la pretul corect. Acestea sunt motivele pentru care l-am luat in echipa si-l recomand de fiecare data.

Saya Video

 

 

divider

 

 

Toma Gelu DJ Thomas

DJ-ul asta cand se enerveaza si e “in the zone”, nimeni nu sta la masa, nimeni! La prima nunta la care l-am vazut am fost la fel de impresionat ca si la ultima.

0742.314.118

FB – Toma Gelu

Alin Krausz www.djalinkrausz.ro

Ce sa spun, baiatul asta rade non-stop, e de-a meu! Plus ca m-a lasat odata sa apas pe butoane… i-am stricat mixul, dar e ok, nu s-a suparat.

www.djalinkrausz.ro

Radu Sechel www.radusband.ro

Copii astia ai lui Radu m-au speriat la prima nunta la care i-am vazut. Fac un show incendiar si au un caracter de nota 10+.

Sunt din punctul meu de vedere, singura formatie din Cluj pe care merita sa o recomand cu caldura.

www.radusband.ro

divider

 

 

Laura Craciun www.nunta-mea.ro

Cand am avut nevoie m-au ajutat, cand au avut ei nevoie, i-am ajutat si eu. Suntem pe aceeasi lungime de unda si merita o recomandare din partea mea.

www.nunta-mea.ro

Ioo Stefana Ioo Fashion Events

Ii recomand pentru ca mi-au fost clienti? Nu!

Ii recomand fiindca ma recomanda si ei pe mine? Nu!

Ii recomand pentru ca ii gasesc imbracati exceptional de fiecare data cand ne intalnim si chiar au gusturi bune cand vine vorba de design, merita sa va incredeti in munca lor.

FB – Ioo Fashion Events